OVER ONS 

Mathijs van den Broek Timmerwerken profileert zich als een volwaardig bouwbedrijf dat werkzaamheden uitvoert op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Een kleine aannemer waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Samen met vaste onderaannemers realiseren wij een betaalbare, persoonlijke en efficiënte manier van bouwen.

Wij werken voornamelijk op regie-basis (op uurbasis) met een duidelijke richtprijs ten grondslag die zowel schriftelijk als mondeling met u wordt doorgenomen. Hierdoor heeft u een overzichtelijk beeld en heeft u eventuele veranderingen zelf in de hand.

Tevens zijn wij voorzien van onze eigen complete bouwplaatsinrichting. Zoals; bouwhekken, stalen steigers, opslagcontainers, schaftketen met toilet, verschillende aanhangers waaronder een dichte aanhanger met luifel met mogelijkheid voor tentuitbouw voor het verzorgen van een overdekte werkplaats, bouwliften, aluminium loopbruggen, betonmolens, waterzagen, sleuvenzagen, en nog vele overige gereedschappen. Hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd.

Ook zijn wij in het bezit van een doorlopende CAR-verzekering.

Samen realiseren en ontzorgen wij u de bouw vanaf de fundering tot aan de laatste plint.

BEKIJK ONZE DIENSTEN